Šiam projektui įkvėpimą suteikė subtilus spalvingų ir akį traukiančių augalų bei gėlių derinys, kalkinis popierius, vario ir žalvario rakandai, medinės detalės ir kosmetikos produktai. Tai sumaniai surežisuotas žolių, augalų ir gėlių, užkonservuotų žalvaryje įrėmintame stikle, apšviestame LED matricos, ansamblis.

96 kvadratėliai buvo sudėlioti į keturis atskirus modulius. 77 iš jų pristatomos botaninės kompozicijos, sukurtos iš maždaug dviejų šimtų augalų rūšių. Visos jis auga Anglijos soduose. Kiekvienas elementas pagamintas iš šiek tiek tamsintos faneros, matinio stiklo ir žalvario kampainio, o visus juos įrėmina 10 milimetrų plieno plintas.

Apšvietimui panaudotos LED juostelės, kurios sujungtos su kompiuteriu ir sukuria subtilų, organiškai pagyvintą ir netikėtai šviečiantį efektą. Apšvietimo matrica reaguoja į praeivių judesius ir pulsuoja į bendrą schemą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)