„Jei savo rytinį maršrutą „Namai-darželis-savivaldybė“ atlieku asmenine mašina, užtrunku apie 35 minutes. Jei viešuoju transportu – apie 45-50 min., iš kurių pusė laiko ėjimui (malonesnioji dalis), pusė – važiavimui. Šįryt beeinant iš darželio netyčia susitranzavau savo automobiliu važiuojančią kolegę. Dėl to kelionė į darbą pailgėjo (!) dešimčia minučių.“, – savo įrašė rašė Vilniaus meras. Jis nurodė, kad tai – ne reklama, tačiau „kai viešąjį transportą padarysim tikrai visą patogų ir komfortišką, visiškai punktualų bei visada greitą (planą turiu ir esu pradėjęs jį vykdyti), tokias istorijas jau pateiksiu kaip reklamą“.

Vis dėlto, sostinės gyventojai ne kartą DELFI yra kur kas pesimistiškiau atsiliepę apie viešąjį Vilniaus transportą.

Sostinės gyventojai ir svečiai, klausiame – o kiek jūs užtrunkate, kol viešuoju transportu ir automobiliu nuvažiuojate į darbą, kurias sostinės vietas ir kokiu būdu pasiekiate greičiau? Kurias Vilniaus vietas greitai įveikti kebliausia?

Rašykite spausdami pilką mygtuką žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt. Skaičius ant nuotraukos rodo, kiek žinučių žmonės jau atsiuntė bei kiek dienų liko iki galimybės pasidalinti mintimis šia tema pabaigos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)