Reikės:

1 morka
1 arb. šaukštelis rudojo cukraus
100 ml vandens
50 g sūdytos lašišos (nebūtinai)
1/2 vnt.ilgojo agurko
1 valg. šaukštas sojų padažo
100 g ryžių
2 valg. šaukštai sezamo aliejaus

Ryžius nuplauti po tekančiu vandeniu, kol taps tekantis vanduo visai skaidrus. Suberti ryžius į puodą, užpilti vandeniu, uždengti dangčiu ir virti 15 min. ant labai silpnos ugnies. Nukelti puodą ir laikyti uždengus dar 10 min.

Sutarkuoti smulkia burokine tarka morką, pakepinti keptuvėje su trupučiu skrudintų sezamo sėklų aliejaus, sojos padažu ir cukrumi, kol pasidarys minkštos ir sausokos. Morkas sumaišyti su ryžiais. Dėti į formelę. Ant viršaus dar uždėti riekelę agurko, tinka ir lašišos gabalėlis ir užpilti sojų padažo. Pabandykite, labai skanu.

Almina

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)