13
Kitas

Kas dar svarbu susitikinėjant su jaunesniu vyru?

Štai penkios nuostabios priežastys, kodėl verta susitikinėti su jaunesniu ir mėgautis kiekviena akimirka!

Pirma priežastis: jam patinka jūsų patirtis

Jūsų patirtis yra vertinga, nesvarbu, jums 50 ar 65 metai. Ir tai, ką jūsų bendraamžis vyras gali vertinti kaip „bagažą“, jaunesnis vyras gali suprasti kaip patirtis, kurias jums teko įveikti ir kuriomis jūs norite pasidalinti su kitais.

Pagalvokite apie visas temas, kuriomis judu galite padiskutuoti, o jūs galite imtis iniciatyvos ir mėgautis būdama vadove. Turima omenyje viskas, pradedant verslo pasauliu ir baigiant knygomis, kurias skaitote, taip pat ir malonumai, kuriems ketinate atsiduoti intymiomis akimirkomis.

Jis pelnosi iš jūsų pamokų ir humoro, ir, taip, tas pats galioja ir tam, kaip jūs elgiatės lovoje.

Antra priežastis: jis neturi išankstinio nusistatymo

Žinoma, bėgant metams mes visi daromės vis labiau pasitikintys savimi ir užsispyrę, nors kai kurie širdyje išlieka jauni ir be išankstinio nusistatymo iki senatvės. Vis dėlto, daugiau galimybių rasti entuziazmu trykštantį ir neteisiantį partnerį turime jaunesnio amžiaus žmoguje.

Vis dar norite išbandyti tango pamokas, apie kurias buvęs partneris atsisakydavo net pagalvoti?

Didelė tikimybė, kad jūsų jaunasis partneris su tuo sutiks. Vis dar svajojate apie kelionę pėščiomis po kalnus ar pagaliau atidaryti savo konsultacijų firmą? Jis tikrai nesakys „ne“. Jis tik žavėsis jūsų talentu ir ryžtu.

Trečia priežastis: jis labai karštas!

Tai sakydami visai neketiname įžeisti brandžių džentelmenų, kuriuos pažįstame (ir mylime), tačiau jaunesni vyrai pasiruošę pasinaudoti proga bet kuriuo dienos ar nakties metu, ne vien planinėmis šeštadienio naktimis. Ir seksas bus karštas!

Seksualumo požiūriu jaunesnis vyras ir vyresnė moteris tinka geriau, nors, žinoma, tai labai priklauso nuo konkrečios poros. Tačiau žinokite, kad galite norėti išbandyti tai, ko nedrįsote ankstyvoje jaunystėje.

Patikėkite, jis entuziastingai pritars jūsų norams ir bus viskam pasiruošęs.

Jums gali kilti noras atsigriebti už prarastą laiką (turime omenyje mažiau jaudinantį santuokinį seksualinį gyvenimą). Jis bus tikrai maloniai sužavėtas.

Ketvirta priežastis: jo požiūris ir energija tiesiog užkrečia

Kai susitikinėjate su jaunesniu vyru – nesvarbu, jis penkeriais ar dešimt metų jaunesnis – jo į nuotykius linkusi prigimtis randa atgarsį ir jūsiškėje. Kas iš to išeina? Daugiau keliausite, daugiau nuveiksite, daugiau malonumo patirsite. Jaunesnis vyras padeda gyventi daugiau šia akimirka, tačiau nepamiršta žiūrėt ir į priekį. Jis užkrečia optimizmu.

Žinoma, energingas požiūris į kasdienybę gali būti būdingas bet kokiame amžiuje. Tačiau jeigu jums teko susidurti su sunkumais ar įveikti sunkius laikus, jaunatviškesnis požiūris gali suteikti žvalumo.

Penkta priežastis: iššūkiai

Bet kokiuose santykiuose labai svarbu žinoti, ko nori. Ieškote kažko paprasto? Tikitės kažko ilgalaikio? Esate savotiškoje perėjimo fazėje ir puikiai suvokiate, kad dabar eksperimentų ir atradimų metas?

Fejerverkai lovoje nėra nulemti amžiaus, tai daugiau potraukio ir emocinio ryšio dalykas. Vertybių sistema ir įsitikinimai mažai ką turi bendro su gimimo metais. Keturiasdešimtmetė moteris gali rasti labai daug ką bendro su trisdešimtmečiu, o 55 metų moteris gali rasti aistringą ir dėmesingą 38 metų meilužį.

Iššūkiai prasideda tada, kai poroje abu partneriai nori skirtingų dalykų. Ir tai niekaip nesusiję su amžiumi.

13
Kitas

Kas dar svarbu susitikinėjant su jaunesniu vyru?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1066)