Tuo pačiu šiuo modeliu „Mercedes“ baigs visos SUV linijos automobilių pervadinimą.

Visureigio išorėje ir salone stilistiniai pokyčiai nedideli. Viduje bus galima aptikti atnaujintą prietaisų valdymo panelę su informacijos ir pramogų monitoriumi, kombinacijoje su lietimui jautriu valdikliu tarp priekinių sėdynių. Taip pat vairuotojas gaus naują trijų stipinų multifunkcinį vairą, kiek atnaujinta ir grafika displėjuose.

Vokietijos koncerno atstovų teigimu, daugiau prabangos salone bus įdiegta norint, jog šis automobilis konkurencinėje kovoje priartėtų prie tokių modelių, kaip „Ranger Rover“ ir netrukus pasirodysiančio „Bentley Bentayga“.

Įdomi detalė – septynvietis GLS nuo šiol bus jau standartinėje komplektacijoje.

Atnaujinti benzininiai ir dyzeliniai motorai turėtų pasižymėti didesne ekonomija ir ekologija, nes daugumoje versijų bus derinami su devynių laipsnių automatine pavarų dėže.

Benzininių agregatų linijoje: 3 litrų V6 motoras su dviem turbinom ir generuojama 328 AG galia „GLS400 4Matic“ automobilyje bei 4.7 litro V8 variklis su dviem turbinom ir, palyginus su pirmtaku, 20 AG padidinta galia iki 449 AG „GLS 500 4Matic“ modelyje.

Taip pat „GLS350d 4Matic“ modelyje bus siūlomas turbodyzelinis 3 litrų V6 variklis, kuris ir toliau turės 187 AG galią, bet turėtų vartoti šiek tiek mažiau kuro.

Pirkėjai taip pat galės rinktis vieną „piktesnę“ versiją „Mercedes-AMG GLS63 4 Matic“ pavidale. 5.5 litro V8 benzininis motoras su dviem turbinom pasieks 577 AG galią ir įspūdingą 760 Nm maksimalų sukimo momentą. Ši versija ir toliau naudos AMG septynių laipsnių automatinę „Speedshift“ pavarų dėžę.

Visureigis ir toliau bus gaminamas su pneumatine „Airmatic“ pakaba, kuriai bus suteikta dar daugiau prošvaisos keitimo galimybių. Taip pat žadamas didesnis važiavimo komfortas.

„Mercedes GLS“ kainos turėtų prasidėti ties 90 tūkst. eurų atžyma, o pirmieji automobiliai savo klientus pasieks jau kitų metų pavasario pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)