Deja, atsakymas nenudžiugino – moterys žino nedaug. Vyrui seksualiai susijaudinus, jis patiria erekciją, o kas vyksta su moterimi?

Taigi:

1. Kai smegenys pajunta veiksmą, kraujagyslės prasiplečia, suaktyvėja kraujotaka, tada paskatinama vaginos sekrecija – išsiskiria natūralus tepalas iš baltymų ir amino rūgščių, pabrinksta išoriniai lytiniai organai. Pajautrėja tūkstančiai nervų galūnių jautriausiose makšties vietose.

2. Klitorio audiniai paburksta, sustandėja, Taip, tai – mini erekcija. Stipriai susijaudinus, klitoris gali trigubai padidėti. Po sekso reikia laiko, kad paburkimas atslūgtų, kai kurioms moterims gali būti sunku šlapintis.

3. Gimdos kaklelis suminkštėja. Jeigu jį arba pagrindinį greta esantį nervą stimuliuoja penis, sureaguoja dalis malonumų centrų smegenyse, kurie suaktyvinami per įžangines glamones.

4. Apie 10 proc. moterų per orgazmą susitraukinėjant dubens dugno raumenims iš šlaplės gali išsiskirti keli lašai skaidraus skysčio. Moterų ejakuliacija – ne šlapimas. Skystis sudarytas iš natūralių cukrų ir prostatos rūgšties fosfatazės – cheminės medžiagos, kurios yra ir spermoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (257)