Pasižiūrėkime ir mes, kas išvys dienos šviesą. Čia pateikiame įdomiausių naujienų sąrašą.

„Alfa Romeo“

Laukiamiausia „Alfa Romeo“ naujiena neabejotinai bus sportiškų BMW M3 konkurente jau dabar vadinama „Giulia“. Sportiškasis sedanas salonus turi pasiekti kitų metų rugsėjį.

Kitąmet atnaujinimus patirs mažasis „MiTo“. Jau pusę lūpų užsimenama apie artėjančią „Alfa Romeo“ SUV automobilio prezentaciją, bet jos greičiausiai sulauksime 2017-aisiais.

„Audi“

Kątik debiutavusi naujos kartos „A4“ kitais metais pasiūlys didesnio pravažumo „Allroad“ versiją.

Šiemet dar turėtų pasirodyti antros kartos superautomobilis „R8“, o 2016-aisiais žadama jos versija nukeliamu stogu „R8 Spyder“.

Pavasarį „Audi“ turėtų išleisti „Premium“ klasės „Nissan Juke“ konkurentą „Q2“. Taip pat į gatves išriedės „karšta“ „Audi TT RS“, kuriai žadamas naujas penkių cilindrų 400 AG variklis.

BMW

Pavasarį BMW į rinkas paleis sportiškus automobilius: „M2“ (žadamas galiniais ratais varomas kupė su 365 AG varikliu) ir „M4 GTS“.
"BMW M2 Coupe"

Vėliau pamatysime „BMW X2“, kuris naudos „X1“ bazę, tačiau bus kupė silueto.

„Chevrolet“

Amerikiečiai nuo 2016 metų Europoje grumtynėms su „Ford Mustang“ paleis naują „Camaro“.

„Ferrari“

„Ferrari 488 Spider“ bus galingiausias modelis su nukeliamu stogu. O numetusi svorio „Ferrari F12tdf“ turės V12 770 AG galios variklį ir nukels stogus ne vienam.

„Fiat“

Metų pradžioje pasirodys naujam gyvenimui prikeltas „Fiat Tipo“ (greičiausiai kitu vardu), o vėliau – kompaktiškas kelių žvėrelis „Fiat 124“.

„Ford“

„Ford“ pavasarį iššaus su „Focus RS“ versija. Trečios kartos „karštas“ kompaktiškas automobilis turės po kapotu 316 arklių kaimenę ir visus varomus ratus.
"Ford Focus RS"

Kitais metais SUV automobilis „Ford Edge“ bus pasiūlytas ir Europos rinkai, o superautomobilis GT turės 3,5 litro V6 dviejų turbinų 600 AG variklį.

„Honda“

NSX – trys magiškos raidės, sprogdinančios fanų širdis. Sportinis automobilis bus varomas hibrine pavara, kurią sudarys V6 benzininis motoras ir trys elektriniai jo partneriai. Žadama 550 AG galia.

„Hyundai“

Hyundai“ kitais metais turėtų pasiūlyti hibridinį „Toyota Prius“ konkurentą. Taip pat – „karštą“ mažojo automobiliuko „i20 Active“ versiją.

„Infiniti“

Atriedės „Q30“ hečbekas ir jo padidinto pravažumo versija „QX30“.

„Jaguar“

Salonus pasieks vienas labiausiai rinkose laukiamų modelių, SUV automobilis „F-Pace“. Jo pagrindu britai vėliau turėtų pasiūlyti ir elektromobilį.
"Jaguar F-Pace"

KIA

Korėjiečiai pasiūlys atnaujintą „Sportage“, kurio pirmtakas nemažo populiarumo susilaukė ir mūsų šalyje.

„Land Rover“

Didžiosios Britanijos koncernas žada nustebinti „Range Rover Evoque“ kabrioletu.

„Lexus“

Sportinis kupė „LF-LC“ pakeis LFA modelį.

„Maserati“

Mes pagaliau turėtume pamatyti prašmatnų SUV „Maserati Levante“ pavidale.
"Maserati Levante"

„Mercedes-Benz“

Laikykitės: nauja E klasė, CLA ir SL atnaujinimai, naujas C klasės kupė, šešių vietų „Mercedes-Maybach S600 Pullman“, S klasės kabrioletas, nauji GLS ir SLC modeliai ir „Mercedes-AMG GT3“ – atrodo, kad vokiečiai užsimojo iš peties. Bus įdomu pamatyti.

„Mini“

„Convertible“ taps didesnis ir dar geriau įrengtas, o „Countryman“ taps gražesnis ir kiek didesnis.

„Mitsubishi“

Išvysime naują ASX modelį.

„Nissan“

Japonai žada kokybiškesnę „Micra“. O metų pabaigoje rinkas drebins naujos kartos „Juke“.

„Opel“

Naujoji daug žadanti „Astra“ turės „Sports Tourer“ versiją, bet svarbiausia vokiečių naujiena metų pabaigoje taps didesnė ir erdvesnė nauja „Insignia“.

„Porsche“

Sportinių automobilių gamintojas atnaujins „Boxter“ – daugiausiai naujovių laukiama variklių skyriuje. O antros kartos „Panamera“ žada didelių pokyčių automobilio salone.

„Renault“

Renault“ jau atnaujino „Megane“, kurį keliuose ir pamatysime kitąmet (greičiausiai – vasarą). Taip pat seks „Scenic“ atnaujinimas.
Naujos kartos „Renault Megane“

„Seat“

Ispanijos gamintojas patobulins „Leon“ modelį ir žada nustebinti padidinto pravažumo „Leon“ versija.

„Škoda“

Čekijos įmonė pasiūlys naujos kartos „Roomster“ ir visiškai naują SUV automobilį.

„Subaru“

Kol kas dar yra abejonių, ar naujoji „Impreza“ pasirodys kitąmet. Gali būti, kad naujos kartos modelio teks palaukti ir iki 2017-ųjų. Žinoma tik tiek, kad kitos kartos automobilis kuriamas ant visiškai naujos platformos.
"Subaru Impreza" prototipas

„Suzuki“

Suzuki“ vasarą pasiūlys hibridinį kompaktišką „Baleno“.

„Toyota“

Mes jau žinome, kad kitais metais pasirodys ketvirtos kartos „Prius“ modelis. Taip pat laukiama „Nissan Juke“ konkurento „C-HR“, kurio galutinis variantas turėtų būti parodytas kovo mėnesį Ženevos parodoje.

„Volvo“

Švedai jau pavasarį turėtų išleisti flagmaną „S90“, vėliau lauksime universalios jo versijos „V90“.

„Volkswagen“

Sunku patikėti, kaip greitai bėga laikas. Jau kitų metų pabaigoje laukiama naujo „Golf“! Kuris turės net ne vieną hibridinę versiją. Vis dėlto „Dyzelgeito“ skandalas gali pakoreguoti gamintojo planus, tad premjera gali būti atidėta.
"Volkswagen Tiguan"

Gera žinia – jokie skandalai neturėtų paveikti suplanuoto antros kartos „Tiguan“ išleidimo. Jis bus siūlomas 5 arba 7 vietų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)