Lemiamą pergalę Slovėnijos komanda gali iškovoti jau šiandien. 16 val. Lietuvos laiku prasidės dvejetų susitikimas, kurias L. Grigelis ir Lukas Mugevičius kovos prieš G. Žemlją ir Blažą Kavčičių.

Lietuvos rinktinės kapitonas Rimvydas Mugevičius sako, kad kol varžovai nėra iškovoję trijų pergalių, tol mačo nugalėtojas nėra aiškus.

„Žinoma, tikėjausi, kad po pirmos dienos rezultatas bus kitoks. Gaila, kad kojos skausmai Ričardui neleido parodyti tikro jo žaidimo. O Laurynas sužaidė tikrai neblogą ir kokybišką mačą, kurio baigtį iš esmės nulėmė pirmasis setas. Blažas Rola jame išsikapstė iš sudėtingos situacijos, atsipalaidavo ir kitus du setus sužaidė praktiškai be klaidų“, – teigia R. Mugevičius.

L. Grigelis po mačo taip pat sielojosi dėl neišnaudotų progų mačo pradžioje.

„Pirmavau praktiškai viso pirmo metu, taip pat dažniausiai buvau žingsniu priekyje pirmo seto tie breike. Deja, setą paleidau, o tai suteikė papildomo pasitikėjimo savimi mano varžovui. Mačo pabaigą jis tikrai sužaidė puikiai. Dabar belieka užmiršti pirmos dienos nesėkmes ir kautis dvejetuose“.

Kalbėdamas apie dvejetų sudėties pasirinkimą L. Mugevičius išskyrė su svarbius aspektus:

„Pirmas yra Ričardo sveikata. Nenorime rizikuoti, šiandien Ričardas tiesiog lengvai padirbės su komandos fizioterapeutu. Antra vertus, Laurynas ir Lukas yra nemažai žaidę kartu, štai visai neseniai jie nukeliavo iki „Challenger“ serijos turnyro pusfinalio. Todėl manau, kad jie gali mesti rimtą iššūkį patyrusiems slovėnams“.

Slovėnijos ir Lietuvos mačo nugalėtojai išliks pirmoje Deviso taurės varžybų grupėje, o pralaimėjusi komanda 2016 metais žais antroje šių varžybų grupėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)