Olimpietis burlentininkas Juozas Bernotas (RS:X vyrai) tarp keturiolikos sportininkų po penkių įskaitinių plaukimų iš šešių su 24 baudos balais yra šeštas. Ketvirtame plaukime penktadienį buvo dešimtas, penktame - šeštas, o šeštame - ketvirtas.

Tarp burlentininkų pirmauja britas Tomas Squiresas (14 baudos balų), lenkiantis ispaną Ivaną Pastorą Lafuentę (18) ir brazilą Ricardo Santosą (19).

Moterų „Laser Radial“ klasėje Pekino (Kinija) olimpiados vicečempionė Gintarė Volungevičiūtė-Sheidt po trijų įskaitinių plaukimų iš keturių 32 baudos balais tarp dvidešimties buriuotojų užima dvyliktą vietą.

Trečiame plaukime penktadienį lietuvė finišavo devinta, o ketvirtame buvo diskvalifikuota ir nepateko tarp klasifikuotų dalyvių.

Pirmauja olandė Marit Bouwmeester (5 baudos balai), antrą vietą užima švedė Josefin Olsson (8), trečioje pozicijoje - prancūzė Marie Bolou (11).

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją