Ingredientai

Rikotos sūris 1 puodelis
Druska 1 šaukštelis
Parmezano sūris 0.25 puodelio
Miltai 3 puodeliai
Šalavijai 3 šaukšteliai
Juodieji pipirai 2 žiupsneliai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Parmezano sūrį smulkiai sutarkuokite.

Moliūgą sutrinkite iki tyrės ir išsukite su kiaušiniais ir rikotos sūriu.

Suberkite prieskonius, sūrį ir gerai išmaišykite.

Po truputį berkite miltus ir minkykite tešlą, kol ji gausis pakankamai kieta, bet ne per daug (turi būti paprasta lipdyti).

Ant miltais pabarstyto stalo voliokite piršto storio ritinėlius ir supjaustykite 2 cm gabalėliais.

Gnocchi virkite stipriai pasūdytame vandenyje (dėkite į jau verdantį vandenį) su trupučiu aliejaus apie 3 minutes.

Išvirtus dėkite į keptuvę su įkaitintu sviestu. Kepkite, kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai