Anot virėjo, geriausia temperatūra virti kiaušinius – 82 laipsniai Celsijaus, tačiau kiaušinio tryniams virti geriausia temperatūra žemesnė 10 laipsnių – 77 laipsniai Celsijaus, informuoja independent.co.uk.
Virėjo patarimu, kiaušinius reikia pirmiausia įdėti į verdantį vandenį, kad baltymas nepriliptų prie lukšto. Paskui į vandenį reikia įmesti ledo kubelių, kad vanduo atvėstų, o tada palikti kiaušinius ilgai virti.
Kol atrado šį metodą, maisto gaminimo specialistas ištraukdavo kiaušinius iš vandens kas 30 sekundžių.
Kad baltymas nebūtų per kietas, o trynys išvirtų, užvirinkite vandenį, švelniai sudėkite kiaušinius į vandenį, pavirkite pusę minutės, tada įdėkite ledo kubelių, kad vanduo pravėstų, leiskite vandeniui vėl užvirti ir apie 11 min. virkite kiaušinius 87 laipsnių temperatūroje.