„Norėčiau papasakoti apie maisto kokybę „Iki“ parduotuvėje Kaune, Žemaičių pl. 23. Šiandien užėjus, nuėjau prie šviežiai keptų bandelių skyriaus, su bandelėmis kaip ir viskas gerai, gražiai atrodo, bet pamačiau kaip tarp bandelių skraido didelė musė ir tai – jau ne pirmas atvejis šioje parduotuvėje“, – pasakojo skaitytojas.

Jo teigimu, mažesnių parduotuvėje skraidančių muselių jis matęs ir anksčiau.

DELFI kreipėsi į „Iki“ viešųjų ryšių vadovę Bertą Čaikauskaitę, kuri patikino, kad problema skaitytojo minėtoje „Iki“ parduotuvėje jau išspręsta.

„Atsiprašome pirkėjo už patirtus nepatogumus. Pastebėjus vabzdžius prekių lentynoje, nedelsiant išėmėme iš prekybos visą produkciją ir iškvietėme įmonę, kuri dezinfekavo lentynas. Taigi problema buvo skubiai išspręsta. Šiuo metu pirkėjai vėl gali įsigyti šviežių bandelių. Tokie atvejai itin reti ir dedame visas pastangas, kad ateityje nebepasikartotų“, – situaciją pakomentavo B. Čaikauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (182)