„Gyvenimas buvo sunkus, – pasakojo moteris. – Teko avėti vyriškus batus, nes riebalai išvirstų į šonus iš moteriškų batelių. O aš mėgau drabužius, norėdavau jaustis moteriška, tad buvo labai skausminga.“

D. Chan išbandė įvairiausias dietas, lankė pagalbos grupes, tačiau vis tiek persivalgydavo, valgydavo daug ledų ir sūrių užkandžių. Ji netgi galvojo apie skrandžio perrišimo operaciją, tačiau medikai įspėjo, kad dėl savo svorio ji paprasčiausiai gali jos neištverti. Galiausiai jai atliko švelnesnę operaciją, tačiau ji nieko nepakeitė – moteris toliau kimšo nesveikus produktus.

„Pavojaus varpas suskambo, kai nubrozdinus koją infekciją išplito tiesiai į kaulą, – pasakojo ji. – Žodžiai, kad svoris gali tapti man nuosprendžiu, buvo tarsi šaltas dušas.“

Tada D. Chan kreipėsi hipnoterapeutą Steve‘ą Millerį, kuris paaiškino jai apie hipnozę. Po vieno seanso įvyko lūžis, kurio moteris taip seniai laukė.

„Steve‘o dėka pasikeitė mano mąstymas, supratau, kad visą gyvenimą nemokėjau rinktis“, – pasakojo ji.

Kaip rašo savo interneto svetainėje, S. Millerio seansų tikslas – išvystyti organizmo kontrolę ir siekti išlaikyti ramybę. D. Chan reikėjo suvokti, kad ji pati sprendžia, kokį gyvenimo būdą rinktis ir tik ji gali ką nors pakeisti.

„Per hipnozės seansus norintiems sulieknėti visada aiškiai sakau, kad klientas – lyderis, kuris dirbs su manim, kad perprogramuotų savo protą, sustiprintų motyvaciją ir kontrolę maistui ir protingai sulieknėtų“, – rašoma hipnoterapeuto interneto svetainėje.

Hipnoterapeuto programa tiko D. Chan. Per trejus metus ji sulieknėjo 127-iais kg, ketina sulieknėti dar 32 ir sverti 76 kg. Ją ne tik džiugina rezultatai, moteris sako įgijusi daug sveikesnį požiūrį į savo kūną ir į maistą.

„Draugai sako, kad atrodau daug jauniau, o veidas taip pasikeitė, kad mane sunku pažinti“, – pasakojo D. Chan.

Šiuo metu moteris mokosi, kad taptų hipnoterapeute ir padėtų žmonėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)