Ingredientai
Burokėliai
2
vnt.
Bulvės
4
vnt.
Pupelės
1
sauja
Svogūnai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
žiupsnelis
Kadagių uogos
5
vnt.
Lauro lapai
4
vnt.
Vanduo
800
ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Pupeles užmerkite iš vakaro.
2. Nuluptus burokėlius sutarkuokite, bulves gana smulkiai supjaustykite.
3. Smulkiai pjaustytus svogūnus apkepkite svieste, kol gražiai pagels.
4. Šoninę supjaustykite riekelėmis.
5. Viską sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu.
6. Įberkite druskos, pipirų, kadagio uogų, įdėkite lauro lapų.
7. Virkite 40 minučių.
8. Patiekiant pagardinkite grietine.
Skanaus!
Atsiliepimai