Pasirodo, kad ji puikiausiai išskalbia tokius visuose namuose naudojamus daiktus, kaip dušo užuolaidos, pagalvės ir pan., rašo purewow.com.

Pagalvės

Pagalves reikia skalbti, kaip ir visą kitą patalynę bei patalus. Susukite pagalvę išilgai, galus užfiksuokite guma, kad kamšalas nesušoktų į gumulus. Įdėkite į skalbyklę ir skalbkite su švelniu skalbikliu.

Jogos kilimėlis

Ištikimasis jogos kilimėlis, lydintis jus į jogos pamokas, iškylas ir stovyklas, gana greit susitepa. Įmeskite jį į skalbyklę, ir išskalbkite jį nustatę šalto vandens režimą, su nedideliu kiekiu švelnaus skalbiklio.

Kartu su juo galite išskalbti ir medžiaginį sportinį krepšį.

Dušo užuolaidos

Plastikinis dušo užuolaidos apsiuvas labai greit apsitraukia pelėsiu.

Nustatykite skalbyklėje didžiausią vandens kiekį, kartu įmeskite ir kelis vonios kilimėlius. Vėliau pakabinkite užuolaidas džiūti.

Sportbačiai

Nauji sportbačiai, ypač jei jie šviesūs, labai greit išsipurvina. Prieš išmesdami juos, išmėginkite tokį triuką. Drėgnu skudurėliu nuvalykite prilipusį purvą, o tada įmeskite juos į skalbyklę kartu su keliais rankšluosčiais, kad skalbyklė neišsibalansuotų.

Automobilio kilimėliai

Kad ir kaip dažnai lankotės automobilių plovykloje, atrodo, kad kilimėliai niekada nebūna švarūs? Kitą kartą, kai valysite automobilio saloną, ištraukite kilimėlius, išpurkškite juos dėmes šalinančia priemone ir išskalbkite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)