113
Kitas

Avinas

Saulei keliaujant Svarstyklių ženklu iki 23 d., kartais norėsis ištrūkti iš kasdieninių darbų rato ir pajausti gyvenimo pilnatvę.

Merkurijaus kelionės Svarstyklių ženklu įtakoje, reiškinius galėsime pamatyti iš skirtingų pusių, išgirsti prieštaringas nuomones ir suvokti, jog visi į pasaulį žvelgiame per savąją prizmę, per savus lūkesčius, viltis ir troškimus. Todėl taip svarbu yra išklausyti kitą, pamėginti pabūti jo vietoje, į situaciją pažvelgti kito žmogaus akimis.

Gal tada mažiau kiltų nesusipratimų ir konfliktų, gal lengviau rastume išeitis ir tinkamus abiems pusėms sprendimus.

Baltojo Mėnulio kelionė Žuvų ženklu skatins mūsų kūrybiškumą ir norą kitiems padėti, o Marso, Veneros ir Jupiterio tranzitas Mergelės ženklu ragins matyti realią situaciją be iliuzijų ir pagražinimų. Tie, kurie turi daugiau valdžios ir įtakos, turėtų išreikšti savo rūpestį žmonėms leisdami daugiau užsidirbti. Įvertinkite jų pastangas ir darbštumą.

Svarbu suvokti, kad mes galime pasirinkti, pagal kokius kriterijus gyvename: ar pagal pragmatizmo, kiek viena ar kita mums naudinga, ar pagal savąją širdį.

Padėkime žmogui jaustis ne nelaimėliu, kuriuo reikėtų nuolat rūpintis, o sudarykime sąlygas jam ne tik dirbti, bet ir užsidirbti, bent jau oriam pragyvenimui ir, vėliau, garbingai senatvei.

Svarstyklių ženklu keliaujantys Merkurijus, Saulė, Kylantis Mazgas skatins rasti, atsirinkti tikrąsias vertybes ir tikslus, o ne taip pasirinkus – pajusime Juodojo Mėnulio įtaką – mūsų veržlumas ims silpti, atsiras kliūčių, kad galėtume dar kartą permąstyti savo pasirinkimus.

Tai jausis ir tarpusavio santykių srityje. Kas kartu dėl išskaičiavimo, naudos ar patogumo, tiems gyvenimas gali pateikti netikėtų nelabai malonių staigmenų ir krestelėjimų, kaip ir tiems, kas norės pasijausti viršesniais už kitus.

Nuo 23 dienos, Saulei perėjus į Skorpiono ženklą, dar labiau išryškės mūsų vidinės nuostatos. Tas laikotarpis bus lyg takoskyra, atskirianti tikriausius mūsų jausmus nuo laikinų, veiksmus, kylančius iš širdies gelmių, nuo veiksmų tik iš išskaičiavimo. Šiomis dienomis gali imti byrėti netikra draugystė, išaiškėti šalia esančių tikrieji ketinimai.

Gyvenantys pagal savąją širdį, šią savaitę gali tikėtis ir netikėtų likimo dovanų, ką įtakos Urano kelionė Karališkuoju Avino ženklo laipsniu.

113
Kitas

Avinas