Nors VGTU atstovai DELFI patikino, kad problema dėl bendrabučių šildymo jiems yra žinoma ir šiuo metu sprendžiama, o dėl susiklosčiusios situacijos administracija atsiprašė studentų, „Pasipiktinęs studentas“ savo laiške rašė, kad nereiktų kaltinti tik darbuotojų.

Vaikinas panoro juos apginti ir atsiuntė nuotrauką, kurioje matyti bendrabutyje nuo sienos nuluptas radiatorius.

„Va, kodėl studentai neturi šildymo, – rašė Aurimas. – Ne vien darbuotojai kalti, bet ir patys studentai prie to prisideda. Šioje situacijoje pasisekė, kad (radiatoriaus) sistema dar nebuvo užpildyta ir neužliejo viso aukšto.“

Norite patarti ar pasidalinti savo nuomone ar pasakojimu apie bendrabutį, gyvenimo sąlygas ten? Papasakoti apie nuomojamą būstą, kaimynus, ar kambariokus, su kuriais tapote bičiuliais visam gyvenimui? Jūsų istorijų laukiame el.paštu: pilieciai@delfi.lt su prierašu „Studentas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)