Turbūt ne daugelis pamena, kad ši gražuolė buvo užkariavusi princo Williamo širdį. Jis netgi ketino vesti savo pirmąją meilę.

Kai princas Williamas buvo išsiskyręs su Kate, 2004 ir 2007 metais jis buvo grįžęs pas savo pirmąją meilę Isabellą.

I. Calthorpe užaugo aristokratiškoje šeimoje. Princą ir šią merginą netgi sieja tolimi giminystės ryšiai. Jiedu yra ketvirtos eilės pusbroliai. Pora išsiskyrė dėl to, kad ši gražuolė nenorėjo būti princo žmona, ji gyvenime turėjo kur kas didesnių ambicijų, kurios nesiderino su karališkosios šeimos planais.

Isabella nekovojo dėl princo meilės taip aršiai kaip Kate ir užleido vietą K. Middleton. Kaip teigia neoficialūs šaltiniai iš karališkųjų rūmų, net ir ištekėjusi už princo Williamo hercogienė nepaliovė baimintis dėl savo pirmosios vyro meilės, kurios šešėlyje galėtų atsidurti bet kuri moteris – netgi ir pati hercogienė.

Tiesa, 35-erių Isabella jau porą metų yra ištekėjusi už Samo Bransono. Bet šis faktas K. Middleton baimių dėl vis dar neišblėsusių vyro jausmų buvusiai merginai, neišsklaido.

Hercogienė jaučiasi nesaugi, ją kankina mintys apie tai, kaip jos santuoką gali sužlugdyti vyro buvusioji. Šias paranojiškas mintis galėjo paskatinti princas Harry, kuris susitaikė su savo buvusia mergina Cressida Bonas – giminaite ir viena geriausių Isabellos draugių. Todėl mintis, kad Isabella galėtų sukiotis netoli jos vyro, hercogienę veda iš proto.

Princas baiminasi dėl žmonos pašlijusios psichinės būklės ir užsitęsusios pogimdyvinės depresijos. Sublogusios išvaizdos ir apatiško elgesio.