Ingredientai
Jautienos kumpis
500
g
SANTA MARIA Fajita prieskonių mišinys
1
pakelis
Svogūnai
2
vnt.
SANTA MARIA tortilijos
1
pakelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Jautienos kumpį apibarstome pipirais ir apkepame iš visų pusių ant keptuvės, apibarstome puse pakelio Fajita prieskonių mišiniu ir dar šiek tiek pakepame, bet neperkepame.
Mėsą atidedame į šoną.
Supjaustome svogūną puslankiais ir apkepame įkaitusiame aliejuje.
Kol svogūnas kepa, supjaustome griežinėliais papriką ir kepame kartu su svogūnais.
Supilame likusį Fajita prieskonių mišinį ir viską išmaišome.
Pašildome tortilijas orkaitėje. Ant tortilijos dedame plonais griežinėliais pjaustytą mėsą ir apskrudintas daržoves.
Paskaniname švelniu Taco padažu ir susukame. Skanaus.
Atsiliepimai