Ingredientai
Miltai
1.5
puodelio
Rudasis cukrus
1.5
puodelio
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Druska
0.5
šaukštelio
Cinamonas
2
šaukšteliai
Kiaušiniai
2
vnt.
Moliūgų tyrė
2
puodeliai
Kokosų aliejus
0.5
puodelio
Vanilės ekstraktas
0.5
šaukštelio
Grietinėlė
100
ml
Cukraus pudra
3
šaukšteliai
Maskarponės sūris
4
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir sutrinkite į tyrę.
Viename dubenyje sumaišykite birius produktus, kitame – kiaušinius, moliūgų tyrę, aliejų ir vanilės ekstraktą.
Sumaišykite viską tarpusavyje.
Gautą tešlą išpilstykite į keksiukų formeles (nepilkite iki pat viršaus) ir kepkite 20 minučių.
Kremui suplakite grietinėlę su cukraus pudra iki standumo ir sumaišykite su maskarponės sūriu. Konditeriniu švirkštu kremą užtepkite ant atvėsusių keksiukų viršaus.
Atsiliepimai