Atlikėja sako, jog nėra iš tų, kurie linkę taupyti gimtadienių sąskaita. „Lietuviai neretai per paprastai ir per ekonomiškai žiūri į savo gimtadienius. Nuo mažens buvau pripratusi švęsti didelę šventę, tad šią tradiciją stengiuosi išlaikyti iki šiol. Tai puiki proga ne tik pabūti su artimaisiais, bet ir pamatyti draugus, kurie gyvena užsienyje“, - sakė Neringa.

Pasak jubiliatės, keli draugai specialiai grįžo į Lietuvą norėdami ją pasveikinti, tad laukia tikros iškilmės.

„Šį vakarą švęsiu drauge su šeima ir draugais. Nuo 20 val. iki vidurnakčio šventė vyks kulinarinėje studijoje, iš kurios veiksmas peprsikels į vieną iš Kaune esančių klubų. Šventės metu ne tik paminėsime mano jubiliejų,bet ir neseniai įvykusias sužadėtuves bei pristatysime naujausią vaizdo klipą“, - įspūdžiais dalinosi atlikėja. Neringa atviravo, jog šįvakar atliks ir koncertinę programą.

Paklausta apie dovanas, mergina atsakė, jog nėra išranki, o ir ne dovanos svarbiausios. Dažniausiai draugams ir artimiesiems netrūksta idėjų, tad N. Šiaudikytė norų sąrašo nesudarinėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)