Į išankstinę premjerą, skirtą uždaram žiūrovų ratui, rinkosi kino pasaulio elitas: žurnalistė ir kino režisierė Giedrė Žickytė, Vida Ramaškienė ir daugelis kitų.

Kino juostoje prieš Eitvydo Doškaus kamerą stojo pats Š. Bartas. Šiame filme debiutavo ir 18-metė režisieriaus dukra Ina Marija Bartaitė, taip pat pasirodė iki šiol kine nematyta dabartinė jo gyvenimo draugė smuikininkė Lora Kmieliauskaitė ir dėl vienintelės scenos į Lietuvą specialiai atvykusi rusų aktorė Klaudija Koršunova

Anksčiau nufilmuoti archyvinės medžiagos kadrai ekrane trumpam atgaivina trejų Š. Barto filmų aktorę ir I. M. Bartaitės mamą Jekateriną Golubevą („Trys dienos“, „Koridorius“, „Mūsų nedaug“), kurios jau ketveri metai nebėra gyvųjų pasaulyje.

„Filme paliekama labai daug vietos apmąstymams, ypač tose scenose, kuriose Barto vaidinamas vyras kalbasi egzistencinėmis temomis su dukra ar drauge. Ryškus operatoriaus darbas – miškai, laukinė gamta, svyrančios obelų šakos, pro kurias mirguliuoja saulė...“, – po pasaulinės juostos premjeros Kanų kino festivalyje įtakingame leidinyje „The Hollywood Reporter“ rašė kino kritikas Boyd van Hoei.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)