Čipą išsirinkau internete, peržiūrėjusi visas namų ieškančių šuniukų nuotraukas: sąmoningai nevažiavau į prieglaudą, nes galvojau, bus per liūdna, kai pamatysiu tiek daug beglobių gyvūnų. Ieškojau jau šiek tiek paaugusio, vidutinio dydžio šuns. Visada svajojau apie aktyvų šunį, su kuriuo galima eiti į žygius, kurį galima vestis į kavines ir barus. O svarbiausia – į biurą.

Manau, Čipas gyvena vieną smagesnių šuniškų gyvenimų: kiekvieną dieną jį masažuoja ir myluoja visa „Vinted“ komanda. O kai komandoje yra apie 100 žmonių, tai meilės jam niekada netrūksta. Čia jis įsirengęs tikrus namus (su savo guoliu, asmeniniu sėdmaišiu, žaislais ir pan.) Vakarais visur keliauja kartu su manimi. Daugelyje Vilniaus barų jau žino Čipo vardą ir iškart atneša dubenėlį vandens ar kokį skanėstą. Savaitgaliais Čipas eina į ilgus žygius, tad veiklos jam netrūksta.

Linkėjimai nuo Čipo!

Tekstą redagavo Milda Bukantytė, fotografas Vytautas Jacunskas

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projekto idėja užsikrėtė nuo Amerikoje vykusio „Why We Rescue“ ir, gavę idėjos autorių leidimą bei palaikymą, pradėjo analogišką ilgalaikį projektą Lietuvoje. Projekto metu fotografuojami žmonės su augintiniais, priglaustais iš prieglaudų ar gatvės, talpinamos jų laimingos istorijos, kurios, tikimės, užkrės vis daugiau ir daugiau žmonių!

Norinčius tapti projekto dalimi – pasidalinti istorija apie pasikeitusį gyvūnų gyvenimą patekus į Jūsų namus – prašome užpildyti anketą, ir mes su Jumis susisieksime. Laimingų istorijų dalyviai (šeimininkai su augintiniais) fotografuojami penkiuose miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Mažeikiuose. Taip pat prašome atsiliepti fotografus ir žmones iš kitų miestų, norinčius ir galinčius prisidėti prie projekto įgyvendinimo – fotografuoti arba padėti rengiant fotosesijas. Prisijunk prie projekto „neBrisius.lt“! Dėl detalesnės informacijos kreipkitės el. paštu info@ggi.lt.