Knygoje įvairius skyrybų aspektus komentuoja psichologai, dvasininkai, šeimos teisės specialistas.

Pateikiami pokalbiai su skyrybas išgyvenusiais žmonėmis, jų patirtys.
Nors šioje knygoje rašoma apie vieną didžiausių mūsų gyvenimo netekčių – šeimos griūtį, – ji nėra apie tai, kas griūva, o apie tai, ką ir kaip galima atkurti; ne apie tai, kaip klystama, o apie tai, kaip galima išsilaisvinti iš kaltės ir pasmerkimo svorio; ne apie pyktį ir liūdesį, o apie tai, kaip galima vėl išmokti juoktis ir džiaugtis; ne apie tai, kaip sunku būti atmestiems ar išduotiems, o apie tai, kaip neprarasti tikėjimo savimi ir kitais; ne apie neatitaisomus praradimus, o apie nebeprarandamus savęs ir pasaulio atradimus.

Jei esate ką tik ištikti skyrybų, veikiausiai šie žodžiai jūsų neįtikins. Tačiau jei vis dėlto nutarėte knygą perskaityti, jau žengėte žingsnį ten, kur yra daugiau ramybės nei baimės, pasitikėjimo nei įtarumo, stiprybės nei apleistumo...

Įskaudinta meilė: skyrybos: išgyventi ir kilti/parengė Elvyra Kučinskaitė. – Vilnius: Tyto alba, 2015. – 291 p.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)