„Kiekvienas turi galvoti, ką valgo, kaip elgiasi, kaip jis nori atrodyti ir kas jo laukia gyvenime, – mintimis dalinosi Ž. Grigaitis. – Aš daug sportuoju, stengiuosi reguliuoti maistą, naudoju tam tikrą kosmetiką. Beje, vyrų kosmetikos rinka auga dvigubai greičiau nei moterų!“

Pasidomėjus, kiek toks išvaizdos priežiūros „paketas“ kainuoja, Ž. Grigaitis įvardino keturženklę sumą. „Aš nebijau senti, nes viskas priklauso nuo smegenų – kas yra tavo viduje ir ko tu nori. Lietuvoje per daug reikšmės teikiama jaunystės kultui, žmonės vyresni, nei 30 ar 40 metų dažnai nuvertinami, nors pasaulyje yra visai kitaip: metai kaip tik suteikia daugiau galimybių“, – cituojama TV3 laidos pranešime spaudai.

Daugiau smulkmenų apie tai, kiek pinigų savo grožio puoselėjimui skiria Ž. Grigaitis sužinosite jau rytoj, penktadienį, 16.30 val. TV3 laidoje „Vilnius gyvai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)