Pateikiame 10 minčių, kurios intymaus artumo metu bent vieną kartą sukirba kiekvieno vyro smegenyse:

1. „Ar tai jau buvo orgazmas?“

Kai vyras patiria orgazmą, viskas būna aišku. Mes susmunkame kaip po bėgimo maratono. O kaip moterys? Ar dar reikėtų tęsti, ar jau liautis? Ką daryti???

2. „Velnias, pamiršau išsimaudyti.“

Leiskite atsiprašyti kiekvienos moters, kuriai intymaus artumo metu yra tekę pajusti charakteringą kūno skleidžiamo kvapo dvelksmą.

Mes planavome išsimaudyti prieš valandą, bet tuo metu tingėjome ar buvome per daug pavargę, ir tada įsitraukėme į preliudiją. Mes tuo nesididžiuojame...

3. „Dieve, jos tobulos!“

Žvelgiant iš vyro perspektyvos, geriausios pasaulyje krūtys yra tos, kurios ką tik buvo apnuogintos tik jo vieno malonumui. Jei tos krūtys priklauso jums, žinokite, kad mums jos padarė gilų įspūdį.

4. „Turiu tai įsiminti – kai prireiks.“

Ne visada, kai mums užeina noras, jūs esate šalia, tad mums tenka tai daryti solo. Tokiomis akimirkomis mes ir prisimename nuogo jūsų kūno vaizdą, kuris padeda susijaudinti (žmonės, kalbame apie masturbaciją).

5. Kvaila dainelė

Kai norisi pratęsti aktą ir nukelti orgazmą, labai padeda kokia kvaila, juokinga, visiškai neseksuali dainelė – tereikia ją prisiminti mintyse.

Ji visiškai sunaikina orgazmo refleksą ir leidžia tęsti patį aktą.

6. „Nesusimauk, nesusimauk, nesusimauk.“

Žinote tą sceną iš filmo „Vaiduoklis“, kai Patrickas Swayze‘as suvilioja Demi Moore prie žiedimo rato? Juk jis niekur nesuklumpa, nepadaro nė vieno klaidingo žingsnio! Jis ją sujaudina tuo drėgnu moliu ir po to sugeba sėkmingai perkelti veiksmą į lovą, niekur nepasirodydamas nerangus. Jis nenukrenta bandydamas nusitraukti kojines, neužsikerta bandydamas atsegti jai liemenėlę. Jis viską padaro tiesiog tobulai nuo pirmos iki paskutinės scenos, ir tai yra kiekvieno vyro idealas.

Mes norime, kad jūs galvotumėte, jog mes kontroliuojame situaciją, net tada, kai taip nėra.

7. „Stovėk!“

Tačiau ne visada viskas vyksta taip sklandžiai, kaip norėtųsi, ir vyriškio vėliava ne visada pakyla iki viršaus – kartais, kad ir ką bedarytume, ji lieka pusiau nuleista.

Dažniausiai dėl to kaltas stresas ir alkoholis, tačiau bet kokiu atveju mes labai nenorime jūsų nuvilti. Tokiomis aplinkybėmis labai padeda, kai pasakote, kad jūs nesijaučiate įskaudinta, ir kad neabejojate, jog kitą kartą viskas būtinai pavyks.

8. „Įdomu, ar jai patiktų, jei aš pabandyčiau...“

Kiekvienas vyras turi savų triukų – vienus esame išbandę, apie kitus tik pagalvoję. Galbūt jūsų vyriškis kovoja su noru žaismingai pliaukštelėti jums per sėdmenis arba krimstelėti spenelį. O gal jis nori ejakuliuoti kažkur ne jūsų viduje, bet nežino, ar normalūs žmonės taip daro. Todėl vis nedrįsta pabandyti.

Išvada: jei esate pasiruošusi išmėginti kažką naujo lovoje, leiskite jam žinoti. Eksperimentuoti galima tiek, kiek jūs leisite.

9. „Kur ji TO išmoko?!“

Reikia pasakyti, kad vargu ar koks vyriškis skųsis, jei pati imsitės naujų triukų lovoje (ypač jei tas triukas jį užves). Tačiau jei tai nutinka staiga, prieš tai neaptarus, jam be abejonės kils klausimų, kas jus įkvėpė („Ar ji perskaitė apie tai žurnale? Matė tai filme suaugusiems? Išmoko iš ankstesnio vaikino?“). Nesijaudinkit, dažniausiai mums patinka dalyvauti sekso eksperimentuose.

10. „Tai. Ką tik. Įvyko“

Mes galime to ir neparodyti (vėlgi, nes norime atrodyti nepajudinami ir pasitikintys savimi, kaip Patrickas Swayze‘as), bet esame labai sujaudinti. Elektroniniai laiškai, kuriuos reikia išsiųsti, veja, kurią reikia nupjauti, siuntiniai, kuriuos reikia nugabenti į paštą – niekas nesvarbu. Mūsų rankose karščiu alsuojanti moteris, ir mūsų smegenys maudosi malonumo hormonų jūroje. Mažai kas prilysta tokiai akimirkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)