„Viskas įvyko netradiciškai. Kad filmuosime vaizdo klipą žinojome jau vasaros pradžioje, tad šį žingsnį Tomas planavo iš anksto. Plaukiant jachta priklaupė ir paklausė, ar noriu už jo tekėti. Ir aš pasakiau taip!“

Pasipiršti jachtoje – itin romantiška, tačiau, anot Neringos, sužadėtuves šiek tiek apkartino ta nelemta jūros liga ir didžiulis karštis.

„Vyrai apie detales retai kada pagalvoja. Įsivaizduoja, kad, štai, pasipiršiu Monake ir bus nerealu! Bet supo, kankino jūros liga ir buvo labai karšta... Vis dėlto emocijos – nerealios. Buvau šoke, visiškai to nesitikėjau. Esu labai laiminga – sužadėtinės statusas yra daug smagesnis nei draugės“, – atviravo atlikėja.

Paklausta, kaip atšventė sužadėtuves, Neringa nedaugžodžiavo. „Švęsti laiko nelabai buvo. Vėliau savo kelionę pratęsėme Barselonoje. Viešėjome pas draugus, tad atšventėme pakeldami šampano taures. Manau, sužadėtuvės labai intymi šventė – norisi tik susisukti vienam į kitą, o ne kelti balių.

Ar Neringa tikėjosi tokio mylimojo žingsnio? Anot atlikėjos – tai buvo netikėtumas. Ji manė, kad Tomas ant kelio priklaups kitamet.

„Žinau, kad esu Tomo meilė. Pastaruoju metu jis man dažnai sakydavo, kad yra apsisprendęs. Lietuvoje vyrai labiau nori būti laisvi, o moterys trokšta įsipareigojimų. Bet mūsų poroje viskas šiek tiek kitaip – aš jo niekad nespaudžiau, veikiausiai todėl ir nesitikėjau. Maniau – kitamet“, – sakė žvaigždė.

Vis dėlto Tomas nusprendė nieko nelaukti, nes laikas, anot N.Šiaudikytės, šiuo klausimu yra visiškai nesvarbus. Svarbiausia – tvirtas žmogaus apsisprendimas. „Mudu kartu jau beveik 3 metai, spėjome vienas kitą patikrinti“, – sakė N.Šiaudikytė.

Neringa tikino, jog artimieji ir bičiuliai Tomą sveikino taip, tarytum jis būtų užkariavęs pasaulį! „Ar čia vyrai taip nesiperša?“, – juokavo pramogų pasaulio žvaigždė.

Tikėtina, jog nuotakos suknele Neringa pasipuoš kitąmet – jei darbai neužgrius ant pečių, jiedu prie altoriaus žengs jau kitą vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)