Pasak stilistės, vos spusteli rudens šaltukas, mieste ima dominuoti tamsios ir niūrios spalvos. „Noriu pabrėžti, kad juoda ir pilka – nėra Lietuvos nacionalinės spalvos", - šypsosi Ieva. „Taip, jos yra labai praktiškos, nes ilgaamžės ir patogios šaltajam periodui, tačiau savo garderobe tikrai neverta pamiršti auksinio rudens spalvų paletes", - pataria dizainerė.

Ievos Daugirdaitės manymu, lietuviams ypatingai tinka ryškios ir šiltos rudens spalvos. Pasak stilistės, tuomet atsiskleidžia mūsų tautos bruožai ir žmonės atrodo kur kas laimingesni. „Jei nenorite atsisakyti savo mylimo tamsaus palto, nebijokime eksperimentuoti su ryškesniais aksesuarais: pirštinėmis, skraistėmis, kepurėmis... Jie visada pridės žaismingumo ir išskirtinumo Jums", - pataria Ieva.

Šio rudens „Shopping Night Out" ambasadorė ir veidas jau šį penktadienį padės visiems vilniečiams ir sostinės svečiams rudens – žiemos sezonui išsirinkti drabužius, avalynę ir kitas stiliaus detales. Šiemet ypatingai madingus derinius dizainerė žymės karuliais, kurie renginio dalyviams padės susiorientuoti pasiūlos pinklėse.

Tęsdamas stilingo ir madingo naktinio apsipirkimo tradicijas į Vilniaus senamiesčio gatveles ir skverus sugrįžta „Shooping Night Out" renginys. Spalio 9 dieną Vilniaus senamiestis kaip visada turėtų pritraukti visus stiliaus medžiotojus. Rudeninė renginio programa tiesiog spindi naujovėmis ir originaliomis šou detalėmis. Mažųjų „butikų" pasiūlymuose žinomų dizainerių kūriniai pagardinti stilingais saldumynais ir taurėmis putojančių gėrimų.

Pavargę mados entuziastai ir stiliaus puoselėtojai ramų ir jaukų prieglobstį ras senamiesčio knygynuose ir restoranuose. „Pirkinių nakties lankytojus budinsime ne tik šviesos ir madų šou. Nuotaiką palaikysime gardumynais, aromatingos kavos gurkšneliais ir nepaliaujamai skambančiomis melodijomis. Jaukių pasišnekučiavimų, naujausių mados tendencijų sintezė su patraukliais pasiūlymais grąžins jėgas ir įkvėps toliau leistis į netikėtumų kupiną mados kelionę bruzdantį Vilniaus centrą!", - kviesdami į renginį, žada „Shopping Night Out" organizatoriai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)