Žurnalistams apsilankius įspūdingos poros namuose Beverli Hilse tampa akivaizdu, kad internete išplatintos nuotraukos ne ką skiriasi nuo jų realaus gyvenimo. Yottų šeima iš tikrųjų taip gyvena.

Į JAV pabėgo dėl patyčių

Multimilijonierius ir jo iškilių formų žmona papasakojo, kaip jie buvo persekiojami Vokietijoje dėl to, kad yra pernelyg krentantys į akis. Pora pasakoja, kad žmonės spjaudė ant jų „Ferrari“ ir tyčiojosi iš milžiniškos Marios krūtinės.

Tad Bastianas susipakavo daiktus ir įsikūrė Los Andžele. Tokį sprendimą padiktavo noras įgyvendinti savo svajonę gyventi „Gelbėtojų gyvenimą“.

Šis serialas šaltame ir iš visų pusių sausumos apsuptame Miunchene užaugusį Bastianą tiesiog apsėdo.

Pora tvirtina, kad toks gyvenimo būdas jiems per mėnesį atsieina apie 100 tūkstančių dolerių (89 tūkstančius eurų).

Neighbors don't worry - Superheroes are on duty 😎 #protectandserve by #yottalife 💥

A video posted by Yotta Couple (@yotta_life) on

„Iškart įsimylėjau šią vietą, – prisipažįsta 38 metų Bastianas. – Gražūs paplūdimiai, gražios merginos. Aš viso to norėjau“.

„Turėjau viziją, kurią įgyvendinau – susikūriau savo paties „gelbėtojus“ ir mano mergina yra karštesnė už Pamelą Anderson“, – džiaugiasi turtuolis.

Kosmetikos magnatas Bastianas netgi apmokėjo 27 metų Marios krūtinės didinimą – anksčiau turėjusi 32C dydį, dabar ji džiaugiasi 32F.

„Vokiečiai tyčiojosi iš jos, sakė, kad jos krūtys per didelės, tačiau manau, kad paslapčia jomis gėrėjosi. Man patinka didelės krūtys ir žinau, kad dėl jų Maria jaučiasi labai laiminga“, – neabejoja vyras.

Nepaisant fakto, kad Bastianas yra neįtikėtinai turtingas, Maria ginasi užuominų, esą ji vaikosi turtų. „Bandau būti Bastianui gera moteris – jam patinka, kai dėviu seksualius drabužius, – pasakoja ji. – Ryte stengiuosi atsibusti kiek anksčiau nei jis, kad susiruoščiau, nes jam patinka, kai atrodau gerai. Kartais po namus vaikštinėju su 2000 dolerių (apie 1800 eurų) kainuojančia suknele. Tačiau nesu „barakuda“. Kai susitikau Bastianą, neturėjau supratimo, koks jis turtingas. Tik pastebėjau, kad jis turi puikų kūną ir gražią šypseną. Jis yra sąžiningas ir labai linksmas, kiekviena moteris turi žinoti, kodėl esu su Bastianu“.

Multimilijonierius kelia nemažai problemų savo kaimynams, kurie turi taikstytis su vėlyvais vakarėliais prie baseino. Juose dalyvauja ir Los Andželo garsenybės.

Ieško dešimties seksualių sugyventinių

Bastianas neslepia: „Man vienodai, kiek kainuoja vienas vakaras – 10 ar 20 tūkstančių dolerių, visai nesvarbu. Vertinu tai kaip investiciją į savo svečių laimę, tad bet kokia pinigų suma to verta“.

Nearodo, kad Yottų šeima bandytų kaip nors varžyti savo laukinį gyvenimo būdą. Dabar pora ieško dešimt seksualių merginų, kurios galėtų persikelti į jų vilą.

Apie „Instagram“ išplatintą nuotrauką, kurioje Bastianas ir Maria įsiamžinę su aštuoniomis bikiniais vilkinčiomis merginomis, vyras sako: „Jeigu atrodote kaip viena iš šių gražių merginų nuotraukoje, jeigu norite gyventi aukštesnio lygio gyvenimą, tuomet komentuokite Yottas. Mes išrinksime dešimt merginų, kurios gyvens su mumis viloje ir mokysis kaip gyvenime pasiekti savo tikslus. Taip pat mes linksminsimės“.

Bastianas ir Maria Yottos praėjusią savaitę sukėlė nemažai šurmulio, kai po pasaulį pasklido jų dekadentiško gyvenimo būdo „pleibojaus viloje“ nuotraukos. Akiplėšiškose fotografijose pora be jokios gėdos didžiuojasi gyvenimu, kuriame netrūksta seksualių vakarėlių, galingų automobilių ir parduotuvių siaubimo sesijų, praneša dailymail.co.uk.

Automobiliams ir drabužiams leidžia milijonus

Be audringų vakarėlių Bastianas dar mėgaujasi ir dideliems berniukams skirtais žaislais. „Man patinka sportiniai automobiliai. Turiu „Lamborghini Aventador“, kuris kainuoja apie 400 tūkstančių dolerių, – pasakoja multimilijonierius. – Taip pat turiu „Bentley Continental Sport“, kuris kainuoja apie ketvirtį milijono, tačiau mano mėgstamiausias yra „Ferrari 458“ su 800 vatų galia, lenktyninis modelis. Jis važiuoja apie 225 mylias per valandą. Man jis patinka, nes yra labai agresyvus. Nėra daug mašinų, kurios būtų tokios greitos kaip ši. Mano kolekcija iš viso verta apie 1,3 milijono dolerių“.

Bastianui patinka ne tik greiti automobiliai, bet ir leisti pinigus Marios pirkiniams išskirtinėje Los Anželo parduotuvių gatvėje „Rodeo Drive“.

Maria neslepia: „Kai apsiperki tokiame aukštame lygmenyje, tai ypač brangu. Gali išleisti tris tūkstančius dolerių suknelei, keturis tūkstančius batams ir šešis tūkstančius rankinei – nepamatai, kaip išleidi 50 tūkstančių, tačiau mums tai jokia problema“.

Nepaisant sulaukiamos kritikos ir fakto, kad teko palikti gimtinę, pora džiaugiasi galimybe gyventi „Yottų gyvenimą“.

„Mano pirmas tikslas yra tapti milijardieriumi ir aš sparčiai prie to artėju – man teliko dveji metai. Tada galbūt pagalvosiu apie šeimos pagausėjimą“, – tikina Los Andžele gyvenantis vokietis.

It is friday evening - no wasting time !

A video posted by Yotta Couple (@yotta_life) on

Today i was diving 😎 🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻

A video posted by Yotta Couple (@yotta_life) on

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)