Prieš kelias dienas šis kūrinys pasiekė pirmąją geriausiųjų Didžiosios Britanijos dainų šimtuko vietą. Tai pirmas kartas, kai Bondiados garso takelis karaliauja geriausių dainų rinkimuose, praneša reuters.com.

Vaizdo klipe rodomi fragmentai iš filmo, kuriame Bondo vaidmenį atlieka aktorius Danielis Craigas, taip pat vaidina italų aktorė Monica Bellucci ir prancūzų aktorė Lea Seydoux.

23 metų S. Smithas yra pirmas britų dainininkas vyras, įrašęs dainą filmui apie Džeimsą Bondą nuo tada, kai 1965 metais tai padarė Tomas Jonesas, atlikęs kūrinį „Thunderball“.

Kartu su juo šią dainą kūrė kitas „Grammy“ apdovanojimų laureatas Jimmy Napesas, su kuriuo S. Smithas bendradarbiavo leisdamas didelio pasisekimo susilaukusį 2014 metų debiutinį albumą „In the Lonely Hour“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)