Vienodomis dalimis paimkite putino uogų ir aviečių sulčių, įpilkite pagal skonį vandens ir cukraus, pakaitinkite. Bulvių krakmolą ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens, supilkite į uogų sultis.

Maišykite iki užvirimo, tačiau neužvirkite.

Vidutinio tirštumo kisieliui prireiks maždaug 40 gramų, o tirštam – 70 gramų bulvių krakmolo vienam litrui skysčio. Viename valgomajame šaukšte yra apie 30 gramų bulvių krakmolo. Atšaldytą kisielių galima patiekti su pienu arba plakta grietinėle.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)