2 porcijoms reikės:

1 cukinijos,
200 g grybų,
40 g moliūgo,
20 g svogūnų,
2 skiltelės česnako,
1 š. aliejaus,
2 š. grietinės,
druskos, juodųjų pipirų (pagal skonį).

Grybus išvirkite pasūdytame vandenyje. Cukiniją perpjaukite išilgai ir išskobkite jos vidų, padarykite „luoteliui“ plokščią dugną, kad cukinijų puselės tvirtai stovėtų.

Sudėkite jas ant riebalais patepto kepimo popieriaus ir pakepkite jas iki 180 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje apie 7 min. Įkaitinkite keptuvę su šaukštu aliejaus. Suberkite moliūgo gabaliukus, grybus, smulkintą svogūną bei česnaką ir viską pakepinkite 5 min. Pridėkite druskos ir pipirų.

Į cukinijos puseles sukrėskite po šaukštą grietinės, o ant viršaus sudėkite kepintus moliūgus, grybus, svogūną, česnaką. Papuoškite patiekalą žalumynais ir vyšniniais pomidorais.

Skanaus!