Ingredientai
Malta mėsa
400
g
SANTA MARIA tortilijos
1
pakelis
Pomidorai
2
vnt.
Agurkai
1
vnt.
Majonezas
100
g
SANTA MARIA persilado prieskonių mišinys
1
pakelis
SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos
1
šaukštelis
Prieskoninės žolelės
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite maltą mėsą su prieskonių mišiniu ir suformuokite kotletą.
Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
Supjaustykite pomidorus ir supjaustykite agurkus plonais griežinėliais.
Sumaišykite majonezą ir persilado prieskonių mišinį. Jei norite aštresnio skonio, įdėkite 1 arb. š. CHIPOTLE aitriosios paprikos.
Aptepkite tortilijas majonezo mišiniu, o ant viršaus uždėkite kotletą ir supjaustytas daržoves. Papuoškite prieskoninėmis žolelėmis ir persilado prieskonių mišiniu.
Galite patiekti dviem būdais: prieš tai sulankstę tortilijas kaip kišenėles arba apie 3 minutes pašildę tortilijas orkaitėje ir sudėję visus įdaro produktus į lėkštę, kad kiekvienas galėtų įsidėti savo nuožiūra.
Atsiliepimai