Šį klausimą, po to, kai jis parašė prašymą atsistatydinti, trečiadienį svarstys įmonės valdyba. „Jis pareiškė norą, valdyba turės spręsti patenkinti jį ar ne“, – DELFI sakė Vilniaus miesto mero pavaduotojas Linas Kvedaravičius.

Pats G. Nakutis kol kas situacijos nekomentuoja. „Trečiadienį bus valdybos posėdis ir valdyba nuspręs, o iki tol niekam nieko nekomentuoju“, – sakė jis.

DELFI primena, kad prieš kelias savaites iš pareigų pasitraukė ir kitos savivaldybės valdomos įmonės „Vilniaus vandenys“ generalinis direktorius Valentinas Miltienis.

L. Kvedaravičius teigė, kad daugeliu atveju vadovai traukiasi savo iniciatyva.

„Galbūt žmonės tiesiog nesugeba arba „nepaveža“ to tempo ir reikalavimų, kurie keliami vadovui. Galbūt įmonėje reikalingi pokyčiai, vadovas tai supranta ir padaro savo sprendimą. Yra ir kitų priežasčių, tarp jų ir asmeninių, kurių komentuoti nelabai norėčiau“, – dėstė vicemeras.

Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius dar pačioje savo kadencijos pradžioje pradėjo savivaldybės valdomų įmonių pertvarką, kuria siekiama pašalinti jose esančius trūkumus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)