Žiūrovai išvydo unikalų džiazo, funk, roko ir klasikinės muzikos projektą. Dalis kūrinių buvo specialiai pritaikyta šokio teatrui „Aura“, vieną dainą „AGATA Langų“ solistai atliko drauge su Neda Malūnavičiūte. Ši savo ruožtu drauge su „Langų“ vadovu A. Mikalkėnu sudainavo įstabų kūrinį „Sapno žmogus“.

„Koncertas puikiai įrodė, kad ir jauni muzikantai verti profesionalios scenos. Jiems tai buvo nuostabi proga muzikuoti drauge su profesionalais, puikioje erdvėje, didžiulėje scenoje su kokybiška garso ir šviesos technika. Ir jie puikiai tą progą išnaudojo“, – sakė AGATA direktorė Agnė Masalskytė.

AGATA džiaugiasi, kad ne pirmus metus vykstantis bendras jų ir Prezidentūros projektas auga ir plečiasi. Po šių metų renginio tapo aišku, kad kitais metais „AGATA Langai“ talentai savo meistriškumą demonstruos toje pačioje vietoje, tuo pačiu metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją