Ingredientai
Bulvės
4
vnt.
Morkos
1
vnt.
Salierų šakniavaisiai
0.5
vnt.
Svogūnai
2
vnt.
Grybai
4
saujos
Druska
pagal skonį
Kvapieji pipirai
3
vnt.
Kadagių uogos
5
vnt.
Lauro lapai
4
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
2. Morkas nuskuskite ir supjaustykite šiaudeliais.
3. Saliero gumbą nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.
4. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į sviestą.
5. Svogūnams pradėjus gražiai geltonuoti suberkite nuvalytus, nuplautus ir kiek pasmulkintus grybus. Apkepkite kelias minutes.
6. Viską suberkite į puodą, užpilkite vandens, įberkite druskos, įmeskite kadagio uogas, kvapiuosius pipirus ir lauro lapus.
7. Virkite 30 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai