Įmanoma visiškai atsikratyti alergijos ir sustiprinti organizmo atsparumą, jeigu tik skirsite pakankamai jėgų ir laiko organizmo valymui. Jūsų kraujyje ir organuose bėgant laikui susikaupia daug toksinių medžiagų, kurios dėl vienų ar kitų priežasčių iš organizmo nebuvo pašalintos.

Internete galite rasti pakankamai daug būdų kaip valyti kepenis, žarnyną ar kraują. Pasirinkite sau tinkamą, tačiau prieš pradėdami procedūrą būtinai prieš tai pasitarkite su gydytoju.

Kai savo organus išvalysite, galima pereiti prie kito etapo – tam tikrų fitopriemonių, kurios gali sukelti būtinus pokyčius imuniteto sistemos veikloje, vartojimo. Šiuos pokyčius specialistai vadina imunomoduliacija.

Augaliniai preparatai, kurie vartojami imunomoduliacijai, vadinami imunomoduliatoriais.

Kokius augalus galima priskirti prie imunomoduliatorių? Tai ugniažolė, debesylas, dobilai ir kt. Tačiau stipriausias imunomoduliatorius yra visiems žinoma plūdena, kurią vasarą galima aptikti praktiškai kiekviename tvenkinyje ar upelyje.

Bronchinės astmos ir kitų panašių alerginių ligų gydymas plūdena yra labai veiksmingas. Yra žinoma nemažai receptų, tačiau populiariausias yra šis: surinktą plūdeną nuplaukite ir išdžiovinkite. Tada susmulkinkite iki miltelių, įdėkite šviežio medaus ir išmaišykite – gaunasi savotiška „tešla“.

Iš jos pagaminami nedideli žirneliai, kurie vėliau džiovinami orkaitėje 50 laipsnių Celsijaus temperatūroje penkias valandas. Tada žirnelius reikia suberti į talpą ir vartoti po vieną-du vienetus du kartus per dieną. Jeigu esate alergiškas medui, jo dėti nereikia. Tokiais atvejais galima gydytis plūdenos nuoviru ar antpilu.

Jeigu norite sustiprinti imunitetą, galima naudoti pačias įvairiausias priemones: vakcinas, imuninius serumus, gama globulinus, augalinius ir homeopatinius preparatus. Mes papasakojome jums apie pagrindinius imunoterapijos principus ir tikimės, kad dabar jūs labai tiksliai žinote kaip sustiprinti imunitetą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)