Būkite atsargesni vairuodami, dirbdami su ugnimi ir aštriais instrumentais. Venkite ginčų, nes konfliktai gali tapti ilgalaikiai.

Palanku atsisakyti žalingų įpročių, to, kas jums trukdo eiti į priekį. Norintys užbaigti santykius gali tai padaryti prieš pat Mėnulio užtemimą. Tai tinkamas laikas užmiršti nuoskaudas, atsisakyti skaudžių prisiminimų. Palanku iš namų išnešti užsilikusius daiktus, sukeliančius tuos prisiminimus.

Šiuo laiku permąstykite, ką norėtumėte savo gyvenime pakeisti, kokius kuriate tarpusavio santykius ir ko juose reikėtų atsisakyti, kad jie būtų geresni – tai ir padarykite iki Mėnulio užtemimo.

Kadangi Mėnulio užtemimas ugnies ženkle, ugnies ženklo atstovams ypač svarbu būti atsargesniems ir savo nuomonę išsakyti ne kategoriškai. Jūsų tolerancija kito nuomonei padėtų išvengti nesutarimų.

Išlaikyta vidinė ramybė ir harmonija tarpusavio santykiuose yra tai, kas padėtų įveikti emocijų bangavimą šiuo laikotarpiu.

DELFI primena, kad Mėnulio užtemimas įvyksta kai Saulė, Žemė ir Mėnulis išsirikiuoja taip, kad Žemė meta šešėlį ant Mėnulio. Priklausomai nuo to, ar Žemės šešėlis krinta ant viso Mėnulio paviršiaus, ar tik ant dalies, įvyksta visiškas arba dalinis Mėnulio užtemimas.