Visa Dūmos gyvenimo istorija nėra žinoma, bet žinoma tik tiek, kad katytė dėl kažkokių aplinkybių atsirado Vilniuje, viename Gelvonų g. daugiabučių namų kieme. Nepratusi prie gatvės gyvenimo, kačiukus katytė pagimdė po laiptinės laiptais. Iš ten laiptinės gyventojai ją grubiai išvarė, tad katytė pernešė mažylius į gretimos laiptinės rūsį. Čia mažyliai padarė pirmuosius gyvenime žingsnelius... Bet ir ten jiems visiems buvo labai nesaugu, nes rūsio savininkai buvo nepatenkinti „triukšmu ir smarve“, nors triukšmas buvo mažyčių kačiukų cypsėjimas, o smarvė – dubenėlis su pienu ir sausas maistas mamai katei....

Dūma su kačiukais rado prieglobstį, iš kur mažyliai buvo padovanoti, bet Dūmai teko kraustytis į vet. gydyklos stacionarą, kur ji praleido nemažai laiko... Galiausiai atrodė, kad katytei nusišypsojo sėkmė ir ji atkeliavo į namus pas globėją.

Skubiai reikia surasti saugų prieglobstį katytei! Tai rami, jauki, miela katytė (sterilizuota), kuri niekada nelenda į akis savo draugija, o tyliai laukia pakvietimo pabendrauti. Labai mėgsta miegoti kartu, bet reikalus jai patogiau būtų atlikti lauke, tad LABAI reikalinga būtų kokia nors sodyba ar kaimas, kur ji galėtų gyventi ir išeiti į lauką.

Labai lauksiu bet kokių pasiūlymų tel. 8 683 40991 (Vilnius)