„Penktadienį apie 8 val. važiuojant 82 autobusu namo, man pasirodė, kad vairuotoja kalbasi mobiliuoju telefonu. Iš tiesu dažnai pastebiu tokius vairuotojus.

Autobusas pravažiavo posūkį į Salininkus, ir bandė apsisukti siauroje gatvelėje, tačiau bandant tai padaryti, jo galas įriedėjo į griovį ir užtvėrė kelią. Manau, taip nutinka, kai telefonu kalbiesi vairuodamas. Dėkui Dievui, kad tik tiek...“, – rašė DELFI skaitytoja.

DELFI komentaro apie situaciją pasiteiravo UAB „Vilniaus viešasis transportas“ Eismo tarnybos Eismo saugumo ir kontrolės skyriaus dokumentų tvarkytojos Elytės Bereikienės.

„Informuojame, kad 2015 m. rugsėjo 18 d. nurodytu laiku 82-ojo maršruto autobuso, garažinis Nr. 934, vairuotoja pravažiavo posūkį į Salininkus, o apsisukant autobusas pradėjo buksuoti. Autobusas buvo ištrauktas atvažiavus techninei pagalbai“, – skaitytojos aprašytą situaciją patvirtino E. Bereikienė.

Jos teigimu, autobuso vairuotoja parašė pasiaiškinimą. „Už pareiginių nuostatų, KET reikalavimų ir maršruto trasos pažeidimus autobuso vairuotoja yra įspėta žodžiu. Šiuo metu ji yra perkelta dirbti mažos talpos autobusu. Ar vairuotoja važiuodama linijoje kalbėjo mobiliuoju telefonu, informacijos neturime. Nuoširdžiai atsiprašome keleivių už patirtus nepatogumus“, – nurodoma atsakyme DELFI.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)