Po rungtynių dėl trečios vietos „mėlynųjų“ treneris Vincentas Collet spaudos konferencijoje pasirodė gerokai pavėlavęs.

„Rūbinėje buvo ilgas pokalbis, – paaiškino specialistas. – Kalbėjo Borisas Diaw, Tony Parkeris. Jie pasakė, kad toliau žais rinktinėje, nes olimpinės žaidynės – pagrindinis jų tikslas. Žinoma, gaila, kad nelaimėjome aukso namuose, bet turime ir kitų siekių.

Pačiam T. Parkeriui Europos čempionato pabaiga nebuvo sėkminga, o ypač – pusfinalis su Ispanija, kuriame įžaidėjas labiau ne traukė, o skandino komandą netaikliais metimais.

Dėl to komandos veterano adresu girdėjosi ne tik publikos aplodismentai, bet ir švilpimas.

„Būtų neteisinga, jei fanai pyktų ant jo, nes Tony tiek daug padarė savo šaliai. Jis – mūsų geriausias žaidėjas, todėl nusipelno geriausio“, – DELFI apie komandos draugą atsiliepė kitas gynėjas Evanas Fournier.

Vis dėlto šiose Europos pirmenybėse labiau spindėjo ne T. Parkeris, o Nando De Colo, tapęs rezultatyviausiu komandos žaidėju.

„Nando ir Nicola Batumo karta jau imasi atsakomybės. Bet tai vis dar T. Parkerio ir B. Diaw komanda. Jiems kitais metais bus paskutinė proga žaisti olimpinėse žaidynėse“, – senais lyderiais tebepasitiki V. Collet.

Primename, kad rungtynėse dėl trečios vietos prancūzai 81:68 pranoko Serbiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)