„Ričardas parodė aukštą lygį. Žaidimas buvo greitas, stengiausi pasirodyti kuo geriau ir įvykdyti trenerio užduotis. Bet man tai buvo pirmas mačas su tokio lygio žaidėju. Stengiausi kovoti dėl kiekvieno taško ir laimėti bent vieną setą, bet jis buvo už mane geresnis“, – lietuviui komplimentų negailėjo visas jėgas atidavęs A. Manafovas.

„Aišku, man tai buvo puiki patirtis – dėkoju komandos kapitonui už suteiktą galimybę“, – pridūrė ukrainietis.

„Visi viską matė. Aikštėje jaučiausi solidžiai, nedariau klaidų. Lemiamais momentais taip pat žaidžiau gerai. Vaikinas potencialo tikrai turi. Manau, kad reitinge jis tikrai dar pakils, nes padavimas buvo aukščiausio lygio“, – pagyrų jaunajam konkurentui negailėjo ir R. Berankis.

Kaip ir norėjo, mačą mūsiškis užbaigė greitai ir sutaupė nemažai jėgų, tačiau pasakyti, ar žais šeštadienį, jis dar negalėjo.

„Stengiausi, kad tektų kuo mažiau stovėti aikštėje. Penkis setus atlošus kitą dieną žaisti nėra lengva. Kaip dėl dvejetų? Planas yra ir žaisti, ir nežaisti. Pamatysime rytoj“, – kortų neatskleidė Lietuvos rinktinės lyderis.

Nors „Siemens“ arenos antrasis aukštas ir buvo uždarytas, pirmasis taip pat nebuvo pilnai užpildytas – mačą stebėjo apie 3 tūkstančius teniso gerbėjų.

„Ačiū, kad atėjo palaikyti. Jausmas tikrai puikus“, – iškart po dvikovos sirgaliams dėkojo lietuvis.

DELFI primena, kad dvejetų mačas šeštadienį prasidės 14.30 val., o lemiami vienetų mūšiai bus žaidžiami sekmadienį taip pat nuo 14.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)