Bet nei Martyno Varno, nei Martyno Echodo, nei Lauryno Biručio į Lilį neišleido Kauno „Žalgirio“ klubas, kurio atstovai šiuo metu stovyklauja Italijoje.

Visi trys jaunieji žalgiriečiai praėjusią vasarą žaidė Europos jaunių (iki 18 metų) čempionate ir su Lietuvos rinktine laimėjo bronzos medalius.

Penktadienio popietę „Stade Pierre Mauroy“ stadione perspektyviausi žemyno žaidėjai rungtyniavo pasidalinę į „juodųjų“ ir „raudonųjų“ komandas.

Rezultatu 87:82 (17:16, 25:22, 19:27, 26:17) laimėjo pastarieji, vadovaujami italo Gianlucos Quarto. Nugalėtojų gretose rezultatyviausi buvo italas Leonardo Tote (23 taškai), kroatas Ivica Zubanas (14 tšk.) ir prancūzas Frankas Ntilikina (13 tšk.).

„Raudonojoje“ komandoje žaidė ir Klivlando „Cavaliers“ vairininko iš Izraelio Davido Blatto sūnus Tamiras. Įžaidėjas surinko 6 taškus ir atliko tiek pat rezultatyvių perdavimų.

„Juodiesiems“, kuriems nurodymus dalino slovakė Tatiana Gallova, 17 taškų pelnė serbas Vanja Marinkovičius, 14 – prancūzas Stephane'as Gombauld, po 11 – kroatai Nikas Slavica ir Ante Žižičius.

Jaunųjų talentų Visų Žvaigždžių rungtynėse daugiausiai atstovų turėjo Prancūzija ir Kroatija – po tris. Ant parketo pasirodė ir latvis Verneris Kohas, nugalėtojams pelnęs 5 taškus.