Štai, anot autostat.ru, išankstiniai užsakymai surinkti prabangų „Bentley Bentayga“ prasidėjo dar vasarą.

Nepaisant to, kad tiksli šio automobilio kaina dar nežinoma, o prekyboje šis modelis pasirodys ne anksčiau 2016 metų, užsakymai priimami net Maskvoje.

Šiomis dienomis Frankfurte vykstančioje automobilių parodoje bendrovė „Jaguar Land Rover“ pristatė savo pirmą lengvąjį visureigį „F-Pace“, kurio kaina taip pat kol kas nėra žinoma. Tačiau naujovė sulaukė didžiulio susidomėjimo, ir pirmoji 2 tūkst. egzempliorių partija, sprendžiant iš visų požymių, bus akimirksniu išgraibstyta, kai tik taps prieinama pirkėjams.

„Maserati“ automobilių gamintoja savo pirmą serijinį visureigį „Levante“ ketina pristatyti ateinančių metų kovo mėnesį automobilių parodoje Ženevoje. Tačiau jau dabar naujove domisi ne tik žurnalistai, bet ir pirkėjai. Vizualiai automobilis atrodo tikrai įspūdingai ir turėtų tapti gana populiarus tarp žmonių, vertinančių brangius išskirtinius daiktus.

Bendrovė „Lamborghini“ kiek atsilieka nuo konkurentų su serijine savo pirmojo vienatūrio visureigio versija.
"Maserati Levante"

„Urus“ konceptas buvo pristatytas dar 2012 metais automobilių parodoje Pekine, bet iki serijinės gamybos kol kas dar neprieita. Galbūt ji atsiras po dvejų-trejų metų.

Ekspertai neatmeta galimybės, kad SUV segmento automobilius pradės gaminti net tokie prekės ženklai, kaip „Ferrari“, „Rolls-Royce“ ir „Aston Martin“. Viskas priklausys nuo to, kaip šiame segmente seksis jų konkurentams.

O kol kas jiems sekasi visai neprastai. Vien „Porsche“ pernai pagamino 66 tūkst. 5 „Cayenne“ ir 59 tūkst. 363 „Macan“ automobilius.
Porsche Cayenne
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)