Kovojantiems dėl „Tokvila 2015“ slalomo taurės šiuo požiūriu pasisekė – trečiasis mini čempionato etapas šeštadienį vyks greta Žirmūnuose esančio „Rimi Hypermarket“ prekybos centro.

Ši sostinės erdvė puikiai matoma net pro lėktuvų iliuminatorius, kai į Vilniaus oro uostą žemėjama iš šiaurinės pusės, ir, žinoma, tarsi magnetas traukia įvairių automobilinių renginių architektus. Tačiau susitarti su „Rimi Hypermarket“ dėl galimybės pasinaudoti dalimi milžiniškos aikštelės pavyksta toli gražu ne visiems.

„Iš tiesų sulaukiam labai nemažai prašymų, bet „taip“ pasakome tik ateinantiems su įdomiausiomis idėjomis ir sugebančiais renginius organizuoti taip, kad prekybos centro klientams nekiltų didesnių nepatogumų, būtų saugu ir įdomu“, – atviravo „Rimi Hypermarket“ nekilnojamojo turto valdymo vadovė Simona Grižanauskė.

Tokį pasitikėjimo kreditą gavusi N40 vyrų autoklubo komanda, visais šventaisiais prisiekė, kad „Tokvila 2015“ slalomo taurės trečiojo etapo varžybos bus azartiškiausios, greičiausios ir patraukliausios akiai už visas, vykusias lig šiol. Trasos schemą modeliuojantis Edvinas Bieliauskas teigė, kad tokia didelė erdvė ir atriša rankas, ir įpareigoja.

„Koks bus trasos „piešinys“ neišduočiau net kankinamas, tačiau garantuoju, kad norėdami čia laimėti „Tokvila 2015“ slalomo serialo lyderiai turės ištraukti visus savo kozirius“, – tvirtino E. Bieliauskas.

Po dviejų „Tokvila 2015“ slalomo taurės etapų nė vienoje klasėje nėra aiškių lyderių. Kiek didesnę persvarą turi tik Igoris Charitonovich, lyderiaujantis tarp automobiliais su priekiniais varančiaisiais ratais (+7 taškai).

Galiniais ratais varomų mašinų klasėje tarp pirmosios ir antrosios vietos viso labo 3 taškų skirtumas (Mantas Šliogeris – 22, o Justas Gudavičius – 19), o moterų įskaitoje pirmą ir antrą vietas užimančias merginas skiria vos vienas taškas.