„Su H. Kruegeriu kalbėjausi telefonu, galiu patvirtinti, kad jis jaučiasi žymiai geriau. Manau, kad jau kitą savaitę grįš į darbą“, – „Automotive News Europe“ sakė N. Reithoferis.

49 metų H. Kruegeris per antradienį surengtą spaudos konferenciją netikėtai susvyravo ir parkrito ant nugaros. Jam tai buvo pirma tokia didelė prezentacija nuo tada, kai gegužę H. Kruegeris BMW vykdomojo vadovo poste pakeitė bendrovės valdybos pirmininko pareigas šiuo metu einantį N. Reithoferį.

H. Kruegeris buvo neseniai grįžęs iš darbo kelionių užsienyje ir jau prieš antradienio ryte vykusią spaudos konferenciją prisipažino besijaučiąs prastai, po incidento kalbėjo BMW atstovai.

BMW pranešime teigia, kad H. Kruegeris staiga „pajuto silpnumą“. Po apžiūros medikai sakė, kad jo „būklė stabili, jis sparčiai sveiksta“. BMW vykdomasis vadovas neturi jokių rimtų sveikatos problemų, teigia automobilių gamintojo atstovai.

Skelbiama, kad BMW vadovas sveiksta ir ilsisi Miunchene.

Tikimasi, kad metų pabaigoje BMW vadovas pristatys bendrovės strategijos naujoves, kurios daugiausia susijusios su skaitmenine sektoriaus transformacija, taikantis prie naujų potencialių klientų poreikių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)