„Galbūt buvome išsaugoję daugiau jėgų, gal labiau norėjome laimėti. Bet sužaidėme protingiau“, – teigė Paulius Jankūnas.

Sunkusis krašto puolėjas trečiadienį ne vieną kartą buvo aikštėje tada, kai lietuviai šokdavo į priekį. Jam žaidžiant ant parketo Jono Kazlausko auklėtiniai įmetė 22 taškais daugiau už varžovus – tokiu statistikos rodikliu daugiau negali pasigirti nė vienas lietuvis.

Pats P. Jankūnas prie duris į pusfinalį atidariusios pergalės prisidėjo 7 taškais ir 2 atkovotais kamuoliais.

– Ar pastebėjote, kad italams pratęsimo metu darėsi sunku ne tik bėgioti, bet ir vaikščioti, ypač D. Gallinari? – DELFI iškart po dvikovos paklausė krepšininko

– Taip, žinojome, kad jų komandoje daugiausiai žaidžia penki ar šeši krepšininkai. Treneriai akcentavo, kad turime įdėti daugiau pastangų aikštėje. Dėl to pratęsime italams pritrūko jėgų.

– Ką jums reiškia šita pergalė?

– Mums – labai daug, Lietuvai – dar daugiau. Pasiekėme tikrai nemažai, bet tai – dar ne pabaiga, norime kovoti dėl medalių.

– Daug ekspertų to nelaukė iš šiemetinės rinktinės.

– Žinote, ekspertai visą laiką klysta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)