Lietuvos rinktinės pergalę 85:81 patikima gynyba ir 34 taškais nukalė Jonas Mačiulis. Nors jo bendravardį Joną Valančiūną Z. Pačulija NBA lygos vidurio puolėjų mikrodvikovoje pranoko visa galva.

„Tai neturi prasmės. Žaidėme penkiese prieš penkis, ir rezultatas dienos pabaigoje yra ne mūsų naudai. Geriau jau būčiau nepelnęs nei taško, bet žaistume ketvirtfinalyje.

Buvome arčiausiai tikslo per visus pastaruosius 15 metų, galėjome sukurti istoriją... Bet J. Mačiulis sužaidė velniškai. Bandėme jį papildomai paspausti, bet jis pataikė sudėtingų metimų, žaidė nesustabdomai: ir iš toli buvo taiklus, ir veržėsi po krepšiu, ir neklydo baudas mesdamas“, – po rungtynių kalbėjo Z. Pačulija.

Savo komandos pasirodymą gruzinams jau pasibaigusiame Europos čempionate jis taip vertino kritiškai.

„Mes judame į priekį, bet tokiame lygyje klaidų negalime daryti. Nenustosiu sau kartoti: geriausių aštuonetas buvo realybė, bet mes jos nepasiekėme“, – graužėsi komandos kapitonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)