Visų pirma, palaikymas. Kaip galima šitaip išreikšti savo nuomonę, kai yra rėkiama, kad esame lopai? Taip vadinamieji „ultros“ tik pasako kas jie patys tėra. Aš buvau stadione ir mačiau viską nuo „A“ iki „Z“. Vyrai kovojo, stengėsi, negailėjo jėgų, atidavė visus 150 proc., jei ne daugiau. Taip, viena klaida ir po jos sekė įvartis, tačiau kam taip nebūna? Kaip sakoma ir lazda vieną kartą iššauna, taip ir čia – San Marinas irgi vieną kartą įmuša. Dėl to nereikia rėkti visa gerkle, kad visi rinktinės nariai lopai.

Toliau apie sirgalius. Likus 10-15 minučių iki varžybų pabaigos atsistoja ir išeina iš stadiono. Tada man atsakykit į klausimą: kokio velnio ten tada išvis eiti? Žiūrėk per TV, galėsi perjungti kanalą, jei nepatiks kažkas. Nesuprantu tokių „sirgalių“.

Žaidimas. Mano nuomone, rinktinė žaidė visai gerai, kontroliavo kamuolį, spaudė, bandė mušti, kartais pavykdavo, kartais nevisai. Tačiau jie kovojo, jie atidavė visas jėgas, kad Lietuvos rinktinė dar galėtų aplenkti Estiją, o gal net ir Slovėniją (drambliuko svajonės, bet...). Taip, viena klaida, kuri virto įvarčiu, viską sugriovė, tačiau vyrai nenuleido rankų, o kovojo toliau, spaudė, mušė ir galų gale įmušė. Tai kas čia blogo? Blogai, kad jie žaidžia? Blogai, kad savo poilsį atiduoda Lietuvai? Tai yra pagirtina! Ir reikia juos palaikyti dar stipriau nei bet kada! Reikia jiems pasakyti, kad mes juos palaikom ir mes jais tikime. Jaučiu didelę pagarbą šiems visiems žmonėms, kurie vakar žaidė su geltonais marškinėliais. Ir aš puikiai suprantu Luką Spalvį. Jei aš žaisčiau, būčiau daręs tą patį po įvarčio.

Kai rinktinei reikia stipraus užnugario ir 12-to žaidėjo, visi nusisuka ir dar šaiposi. Galvokit ką darot. Galvokit ką rėkiat. Stadione rinktinę reikia palaikyti, o ne varyti ant jos. Varykit soc. tinkluose, gatvėje, bet jokiu būdu ne stadione!

Žaidėjų padėka. Ačiū Spalviui, Černychui ir dar vienam (atsiprašau, bet nemačiau kas toks), kurie padėkojote sirgaliams kurie jus palaikė. Pats būčiau numojęs ranka į „ultras“. Šaunuoliai vyrai, taip ir toliau. Žaiskite ir atneškite mums pergales! Aš jumis tikėjau ir tikėsiu visada!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!