Paskui pamasažuokite odą 1–2 min. ir palaikykite kaukę 10 min. paskui nuplaukite kaukę šiltu vandeniu, rašo volshebnaya-eda.ru.

Kaukė su kava sausai odai, kuri padės ir nuo pleiskanojimo

Kavos tirščius iš vieno puodelio sumaišykite su žiupsneliu druskos, žiupsneliu cinamono, šaukštu aliejaus ir šaukšteliu cukraus. Šią masę užtepkite ant veido lengvais, masažuojamais judesiais. Po 10 min. nuplaukite kaukę šiltu vandeniu.

Pavargusią odą gaivinanti kaukė su kava

Į drėgnus kavos tirščius įdėkite 2 šaukštelius maltų graikinių riešutų. Masę užtepkite ant veido, palaikykite 10 – 15 min., paskui nuplaukite drungnu vandeniu.

Kavos tirščių šveitiklis riebiai odai

Kavos tirščius sumaišykite su šaukštu jogurto. Masę užtepkite ant veido, 1 – 2 min. pamasažuokite. Nuplaukite drungnu vandeniu.

Vietoje jogurto įdėjus riebios grietinėlės ar grietinės, šią kaukę galima naudoti sausai odai.

Kaukė sausai ir normaliai odai

Pusę šaukšto maltos kavos, pusę šaukšto grietinės, 1 šaukštelį alyvuogių aliejaus sumaišykite, o šią masę užtepkite ant veido ir palaikykite 10 min. Paskui nuplaukite šiltu vandeniu.

Kaukė riebiai odai

Receptas beveik kaip ankstesnis, tik vietoje grietinės ir alyvuogių aliejaus įpilkite 2 šaukštus kefyro, pasukų arba išrūgų. Po 10 min. kaukę nuplaukite vėsiu vandeniu.

Šveitiklis visiems veido odos tipams ir kūnui

Į kavos tirščius įberkite 2 šaukštelius avižinių dribsnių. Jei oda sausa, į masę įmaišykite ir 1 šaukštą grietinės, o jeigu riebi, įmaišykite šaukštą jogurto. Šią masę masažuokite į veidą 2 min.

Valomoji kavos kaukė riebiai ir mišriai odai

Masė gaminama iš 1 šaukšto maltos kavos ir 2 šaukštų obuolių arba vynuogių minkštimo. Masę užtepkite ant veido, palaikykite 10 min., paskui nuplaukite drungnu vandeniu.

Kavos tonikas

Kad oda būtų skaisti, reikia kasryt patrinti ledo kubeliais iš natūralios kavos. Kosmetologai sako, kad taip visą rudenį ir žiemą išsaugosite vasaros įdegį.

Poras valanti kaukė

2 šaukštelius baltojo, žaliojo arba žydrojo kosmetinio molio sumaišykite su 1 šaukšteliu smulkiai maltos kavos, tokiu pat kiekiu džiovintos, maltos apelsino žievės, viską gerai išmaišykite ir praskieskite vandeniu iki tirštos, vientisos masės. Į šią masę įberkite žiupsnelį sodos, nugesintos keliais lašais obuolių acto. Masę užtepkite ant veido, palaikykite 7 – 8 min., paskui nuplaukite drungnu vandeniu.

Naminis šveitiklis

1 šaukštą kavos tirščių ar maltos kavos sumaišykite su 1 šaukšteliu jūros druskos arba rupios paprastos druskos. Jei oda sausa, į masę įdėkite 1 šaukštą grietinės, šaukštą pieno ir 1 šaukštelį alyvuogių aliejaus. Jei oda riebi, įdėkite 1 šaukštą jogurto ir įpilkite truputį karšto vandens. Masę užtepkite ant veido ir 2 min. masažuokite.

Kaukė nuo raukšlių

1 šaukštą ruginių miltų atskieskite stipria, atvėsusia kava iki tirštos masės. Į šią masę įmuškite 1 trynį, viską gerai išmaišykite ir užtepkite ant veido 10 – 15 min. kaukę nuplaukite šiltu vandeniu.

Šveitiklis visiems veido odos tipams ir kūnui

Šveitimui naudojami kavos tirščiai, išgėrus kavą su pienu ir cukrumi.

Stangrinanti kaukė

Į kavos tirščius įdėkite šaukštelį medaus, tiek pat grietinės ir 1 žalią kiaušinį. Viską sumaišykite, o vientisą masę užtepkite ant veido. Po 15 min. nuplaukite drungnu vandeniu.

Maitinamasis kavos šveitiklis visiems odos tipams

Šveitiklis gaminamas iš 2 šaukštelių kavos ir 2 šaukštelių ryžių miltų.

Jei oda sausa, masę atskieskite pienu. Jei oda riebi, įpilkite rūgpienio.

Kavos šveitiklis mišriai veido odai

Santykiu 1:1 sumaišykite kavos tirščius su milteliais iš kiaušinių lukštų. Visa tai atskieskite pienu, kad masė būtų kremo konsistencijos.

Visoms kaukėms ir šveitikliams naudokite tik natūralią kavą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)